Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування 28 січня знову виставить на торги пул активів «ФІДОБАНКУ»

ПРЕСРЕЛІЗ 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 28 січня 2021 року в черговий раз виставить на аукціон пул активів ПУАТ «ФІДОБАНК». Торги пройдуть за голландською моделлю на електронному майданчику Prozorro.Продажі. Останній аукціон з продажу цього пулу 22 січня 2021 року не відбувся через відсутність учасників торгів.

У складі пулу активів – 34 права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, укладеними з суб`єктами господарювання та фізичною особою, а також 350 позицій дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю. Загальна сума боргу за активами у складі пулу становить 1,3 млрд грн.

Початкова ціна лоту – 45,4 млн грн.

Нагадаємо: раніше ці активи багаторазово виставлялися на продаж на аукціоні – індивідуально та в пулі, зокрема, тричі у такому ж складі пулу, але поки не було бажаючих їх купити.

Фонд гарантування вкладів запрошує потенційних покупців взяти участь у торгах. Це можуть зробити юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами.

 Детальна інформація про лот GL16N019281 та умови участі в аукціоні розміщена на офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Докладна інформація про активи у складі пулу представлена у кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.