Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування 21 грудня виставляє на торги пул активів «ФІДОБАНКУ»

ПРЕСРЕЛІЗ 

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 21 грудня 2020 року заплановано проведення аукціону з продажу пулу активів ПУАТ «ФІДОБАНК». Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону на електронному майданчику Prozorro.Продажі.

У складі пулу – 33 права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, які були укладені з суб`єктами господарювання та фізичною особою, а також понад 360 позицій дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю. Загальна сума заборгованості за ними становить 1,278 млрд грн. Раніше ці активи уже неодноразово виставлялися на продаж, як індивідуально, так і у складі пулів, але не знайшли свого покупця.

Початкова ціна лоту – 227,2 млн грн.

Участь у торгах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами.

Детальна інформація про лот GL16N119255 та умови участі в аукціоні розміщена на офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Докладна інформація про активи у складі пулів представлена у кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.