Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит, забезпечений сільськогосподарським обладнанням на Вінниччині, виставлено на повторні торги

23.10.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

3 листопада у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом ПУАТ «Фідобанк», у забезпечення за яким передано сільськогосподарське обладнання та техніка. Початкова ціна реалізації – 580 464,50 грн.

На продаж виставлено права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення та зареєстрована на Вінничині. На початок вересня цього року заборгованість за кредитним договором склала 644 961 грн.

При цьому, забезпеченням за кредитом виступає сільськогосподарське устаткування та транспортні засоби. Зокрема,  сільськогосподарські машини John Deere та дисколапове знаряддя. Територіально передане у заставу банку обладнання знаходиться у Барському районі Вінницької області.

Детальна інформація, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Аукціон відбудеться 3 листопада в системі ProZorro.Продажі.

Початкова ціна реалізації – 580 464,50 грн.

Варто наголосити, що у публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступного аукціону: у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.   

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/