Людям з порушення зору Звичайна версія

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПРОДОВЖУЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ПУАТ «ФІДОБАНК»

19.06.2017

Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 19 червня 2017 року Фонд гарантування здійснює виплати коштів вкладникам ПУАТ «ФІДОБАНК».

Для отримання коштів вкладники ПУАТ «ФІДОБАНК» з 19 червня 2017 року до 31 липня 2017 року включно можуть звертатись до установ банку-агенту Фонду ПАТ «ПУМБ».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банку-агенту та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Інформацію про подальші виплати вкладникам ПУАТ «ФІДОБАНК» буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПУАТ «ФІДОБАНК» - www.fidobank.ua та відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800 308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні);

ПУАТ «ФІДОБАНК»: (044) 593-00-00;

ПАТ «ПУМБ»: +38 (044) 496-88-61.